Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

 

Werkplezier staat centraal. Dat je het dus naar je zin hebt en fit en vitaal bent. Met enige regelmaat brengen we dan ook het werkvermogen van medewerkers in kaart. Aan de hand hiervan ontwikkelen we allerlei initiatieven om duurzame inzetbaarheid te stimuleren.

Bij Turien & Co. heb je toegang tot GoodHabitz, zodat je online kunt werken aan je ontwikkeling, volgens eigen inzicht en interesse. Bovendien kun je een individueel plan opstellen: we kijken dan waar je staat en waar je heen wilt en hoe.

Wat betreft vitaliteit en gezondheid zijn we intensief bezig met het voorkomen van problemen. Zo bieden we je een preventief medisch onderzoek aan. Of coaching en begeleiding, mocht je daar behoefte aan hebben.

Eigenlijk investeren we continu in een prettige en veilige werkomgeving. Zodat je kunt zijn wie je wilt zijn. Zodat we met elkaar omgaan op basis van vertrouwen, respect en begrip. Daar hoort ook ruimte bij voor je geloofs- of levensovertuiging. Wellicht wil je geen vrij met Kerst of Hemelvaart, maar op andere belangrijke dagen: je kunt hier zelf voor kiezen. Die vrijheid is er. Diversiteit en tolerantie staan hoog in het vaandel.

Het kan zijn dat je een tijdje gaat mantelzorgen. Of misschien wil je een bijdrage leveren met vrijwilligerswerk. Ook dat is mogelijk. We plannen het om je baan heen.

Als organisatie steunen we diverse goede doelen. Daarnaast kun je een dag per jaar vrijwilligerswerk doen of sponsorverzoeken indienen voor projecten van charitatieve instellingen. Je krijgt die dag gewoon doorbetaald.

Meer weten over ons MVO-beleid? Klik hier.

 

Nog niet gesolliciteerd?

Da’s jammer. We zijn er namelijk vrij zeker van dat we een passende uitdaging voor je in huis hebben.
Als dat inderdaad zo is, dan vind je ‘m in het vacatureoverzicht. Neem eens een kijkje!