Opleiding & Ontwikkeling

 

 

We nemen je ontwikkeling zeer serieus. We zorgen voor een context waarin je je talenten ontdekt, nieuwe skills leert en groeit. Vanzelfsprekend plukken wij daar direct de vruchten van. Maar we doen het ook omdat we willen dat je zo lang mogelijk een bijdrage kunt leveren aan de arbeidsmarkt. Via GoodHabitz bieden we je een scala van trainingen aan, zowel vakinhoudelijk als qua vaardigheden. En maatwerk is een optie; dan kijken we wat jij op dat moment nodig hebt.

Onze HR-adviseurs staan altijd voor je klaar. En alle faciliteiten zijn er. Wij zien graag dat je vervolgens zelf de regie neemt. De traditionele beoordelingscyclus hebben we afgeschaft – we zijn regelmatig met elkaar in gesprek over gedrag, ontwikkeling, doelen en resultaten. Maar wij zijn vooral met elkaar in gesprek over hoe het met je gaat, of je het naar je zin hebt en waar wij je mee kunnen ondersteunen. Die thema’s zijn in onze optiek net zo goed jouw verantwoordelijkheid als van je leidinggevende.

We staan open voor alternatieve vormen van samenwerken. Als je bijvoorbeeld ook aan de slag wilt voor een ander bedrijf. Als je een deel van je tijd wilt besteden aan een eigen onderneming. Als je iets wilt doen voor een goed doel. Het is allemaal bespreekbaar. Waarbij het wel essentieel is belangenverstrengeling te voorkomen. En dat je natuurlijk 100% geeft op de dagen dat je voor ons je mouwen opstroopt.

 

 

Nog niet gesolliciteerd?

Da’s jammer. We zijn er namelijk vrij zeker van dat we een passende uitdaging voor je in huis hebben.
Als dat inderdaad zo is, dan vind je ‘m in het vacatureoverzicht. Neem eens een kijkje!