Sollicitatieprocedure

 

 

Hoe nu verder?

Heb je een specifieke vacature op het oog? Klik dan op de knop om direct te solliciteren. Je laat je cv plus motivatie achter. Waarna je een automatische ontvangstbevestiging krijgt die je toegang geeft tot je eigen sollicitatieportal. Geen ontvangstbevestiging gekregen? Check je spam of ongewenste e-mail. Ook daar niet? Mail ons via personeelszaken@turien.nl. Qua inhoudelijke reactie: we streven ernaar om binnen twee weken bij je terug te komen.

Solliciteren - Wie ben jij?

Belangrijk: we geloven dat onderlinge verschillen ons als organisatie sterker maken. Daarom heeft iedereen recht op dezelfde carrièrekansen. Waar je ook vandaan komt. Wat je geslacht ook is. Hoe oud je bent. Of je een beperking hebt. Op wat voor type mens je valt. Mocht je geen zin hebben om dit soort info met ons te delen: dan is dat natuurlijk ook goed.

Eerste gesprek

Stel, een match lijkt mogelijk. Dan nodigen we je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor. Je praat met degene die het betreffende team leidt en nog een collega.

Tweede gesprek

En stel, jij bent enthousiast en wij ook, dan plannen we graag een tweede gesprek. Dit keer met een andere medewerker en iemand van HR. Tijdens dit gesprek gaan we meteen in op het salaris en de uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Laatste stap

Laatste stap: we willen het allebei nog steeds. Dan doen wij je een aanbod waarvan wij hopen dat het jou past. We vragen je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). En voeren een pre-employment screening uit. Wellicht moeten we ook een referentie inwinnen. Dat doen we uiteraard alleen als je ermee instemt. Welkom bij Turien & Co.!

 

Nog niet gesollicteerd?

Da’s jammer. We zijn er namelijk vrij zeker van dat we een passende uitdaging voor je
in huis hebben. Als dat inderdaad zo is, dan vind je ‘m in het vacatureoverzicht.
Neem eens een kijkje!

 

Copyright Turien & Co. | Fraude beleid | Privacystatement | Over Turien & Co.

Social Media