Wie zijn wij 

 

 

Turien & Co.

Wij zijn assuradeur én verzekeraar, Turien & Co. Assuradeuren met een mix van Nederlandse en buitenlandse volmachten en Ansvar als duurzame en persoonlijke verzekeringsmaatschappij. Deze combinatie maakt ons wendbaar, sterk en soms een tikje eigenwijs. Wij hebben onze eigen visie en kiezen onze eigen weg, onafhankelijk van andere partijen. Wij streven naar productleiderschap. Waar mogelijk benutten we de kracht van onze eigen verzekeraar of we zoeken een risicodrager die in een bepaald product excelleert. Op die manier dragen wij bij aan het succes van onze assurantieadviseurs.

Voor klanten zonder assurantieadviseur hebben wij Assurantiekantoor
 Bergermeer, onze eigen in-house assurantieadviseur. Daarnaast hebben wij Shared Expertise, waarbinnen onze casemanagers een duurzame re-integratie waarborgen bij tijdelijk arbeidsongeschikte werknemers van werkgevers met een ziekteverzuimverzekering. Wij zijn marktleider in het verzekeren van exclusieve auto’s maar wij verzekeren ook de woningen en inboedels in het hogere segment. Wij bieden dekking voor vrijwel alles in het recreatieve segment en hebben daarnaast de Ansvar Bewust lijn ontwikkeld waarin duurzaamheidsaspecten zitten die vooruitstrevend in de markt zijn.

Tot slot hebben wij een ijzersterke propositie op het gebied van cyberverzekeringen en de mooiste producten voor werkgeversaansprakelijkheid. Het leveren van goede en onderscheidende oplossingen is ons vak. En de assurantieadviseurs die we bedienen weten dat als geen ander.

Wil je meer weten over één van onze bedrijfsonderdelen, neem dan een kijkje op de betreffende site.

Turien & Co Assuradeuren | Ansvar Idéa | Bergermeer Verzekeringen | Shared Expertise

 

 

 

 

Werken bij Turien & Co.

Bij Turien & Co. gaan we uit van onze eigen kracht. We kijken verder dan je cv, bij ons gaat het vooral om jouw mentaliteit en talent. We zijn benieuwd wie je bent, welke ideeën je hebt en hoe je die wilt realiseren. Graag gaan wij hierover met jou in gesprek!

 

 

 

 

 

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Opleiding & Ontwikkeling

Cultuur

MVO

 

Nog niet gesolliciteerd?

Da’s jammer. We zijn er namelijk vrij zeker van dat we een passende uitdaging voor je
in huis hebben. Als dat inderdaad zo is, dan vind je ‘m in het vacatureoverzicht.
Neem eens een kijkje!

 

Social Media