Ben jij die Kwaliteitsmanager Financiën die wij zoeken?

 

Ben jij die Kwaliteitsmanager Financiën die wij zoeken?

Turien & Co. Assuradeuren |Alkmaar | HBO| 32 - 40 uur 

 

Word jij onze nieuwe collega?

 

 

Turien & Co., aangenaam. Leuk je te leren kennen. Wie bij ons aan de slag gaat, merkt ‘t meteen: we zijn oprecht geïnteresseerd in je ambities. We vinden het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent en werkt op een manier die bij je past. Jouw werkplezier is voor ons belangrijk, want een blije jij functioneert beter. Zeg het maar. Waar gaat je hart sneller van kloppen?

Blijft bij jou geen detail onopgemerkt en heb jij een passie voor strak lopende processen binnen onze organisatie? Ben jij iemand die graag met cijfers werkt en gevoel heeft voor (interne) controle en processen? Dan is de functie van kwaliteitsmanager op de afdeling Financiën misschien wel iets voor jou!

Waar je werkt

De afdeling Financiën bestaat uit twee teams, team Financiële Administratie (11 collega’s) en team Management Accounting (5 collega’s). De kwaliteitsmanager rapporteert aan de afdelingsmanager. De afdeling financiën is verantwoordelijk voor onder meer de financiële administratie, debiteurenadministratie, financiële rapportages en belastingaangiftes.

Wat je doet

Je voert interne controle op het operationele proces binnen de afdeling Financiën. Met jouw scherpe oog en nauwkeurigheid zorg je daarnaast voor het opzetten en up to date houden van de procesbeschrijvingen en werkinstructies op de afdeling. Ook bij bezoek van accountants of verzekeringsmaatschappijen coördineer en bereid je de audits voor die zij komen doen. Verbeteren zit jou ook in het bloed: je stelt kwaliteitsrapportages op, koppelt de bevindingen terug aan de relevante stakeholders en komt met verbeteradviezen op het gebied van kwaliteit en klachtenbehandeling.

Wat je meeneemt

  • Een financiële opleiding op hbo niveau;
  • Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie of op een accountantskantoor;
  • Ervaring met het verzekeringsbedrijf (pré);
  • Je kunt suggesties en feedback van je collega's omzetten tot een concreet, sterk advies richting het management, de directie en de betrokken teams;
  • Je hebt lef, staat stevig in je schoenen en deinst niet terug voor een uitdaging!
  • Je kunt zelfstandig werken, legt snel verbanden en je kunt goed organiseren en coördineren.

Wat we bieden

Als kwaliteitsmanager verdien je maximaal € 4.482 bruto per maand op fulltime basis.  Jouw salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. De CAO voor het Verzekeringsbedrijf is van toepassing. Reken verder op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: dertiende maand, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, (gedeeltelijk) premievrije pensioenregeling, flexibele (thuis)werktijden en ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Maar ook mogelijkheid om hybride te werken, inclusief een volledig ingerichte thuiswerkplek, leuke activiteiten vanuit onze feestcommissie en van tijd tot tijd een potje tafeltennis of sporten met collega’s. Benieuwd naar meer van onze arbeidsvoorwaarden? Klik dan hier.

Wie zijn wij

Wij zijn assuradeur én verzekeraar, Turien & Co. met een mix van Nederlandse en buitenlandse volmachten en Ansvar als duurzame en persoonlijke verzekeringsmaatschappij. Voor klanten zonder assurantieadviseur hebben wij Assurantiekantoor Bergermeer, onze eigen in-house assurantieadviseur. Daarnaast hebben wij Shared Expertise, waarbinnen onze casemanagers een duurzame re-integratie waarborgen bij tijdelijk arbeidsongeschikte werknemers van werkgevers met een ziekteverzuimverzekering. Onze bedrijven vullen elkaar hierbij perfect aan. We kenmerken ons door slagkracht en flexibiliteit. Bovendien zijn we een tikje eigenwijs. Zo doen we dingen graag op een persoonlijke manier. Of het nou gaat om klanten of partners. Of om nieuwe collega’s, zoals jij.

Wat nu

Wil je meer weten over deze baan? Neem dan even contact op met de manager van de afdeling Freek Dijkmeijer 072-5181280 of 06-44868878 of via de afdeling P&O 072-5181880. Liever meteen solliciteren? In dat geval zien we je brief en cv met oprechte belangstelling tegemoet.

Wij zijn Turien & Co.

En wie ben jij?

Deel deze vacature
Privacystatement 

Aan recruiters: wij werven onze kandidaten graag zelf en jullie hulp is daarom niet nodig.

 

 

 

 

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag.

Afdeling P&O
072-5181880
personeelszaken@turien.nl

 

Hoe nu verder? 

Stap één: je besluit dat je bij Turien & Co. wilt werken. Vinden wij natuurlijk geweldig! Maar welke stappen moet je verder nog zetten voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt? We praten je graag bij over de sollicitatieprocedure.