Ben jij die (Senior) Personenschadebehandelaar die wij zoeken?

 

Ben jij die (Senior) Personenschadebehandelaar die wij zoeken?
 

Turien & Co. Assuradeuren | Alkmaar | HBO - WO | 24 - 40 uur 

 

Word jij onze nieuwe collega?

 

 

Turien & Co., aangenaam. Leuk je te leren kennen. Wie bij ons aan de slag gaat, merkt ‘t meteen: we zijn oprecht geïnteresseerd in je ambities. We vinden het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent en werkt op een manier die bij je past. Jouw werkplezier is voor ons belangrijk, want een blije jij functioneert beter. Zeg het maar. Waar gaat je hart sneller van kloppen?

Wil jij slachtoffers van letselschade zo goed mogelijk helpen met de afwikkeling van een voor hun impactvolle gebeurtenis? Kun je een luisterend oor bieden, houd je je hoofd koel én ben je doortastend? Dan is de vacature van (senior) personenschadebehandelaar bij Turien & Co. echt iets voor jou. Interesse? Wij komen graag met je in contact!

Waar je werkt

Ons team Personenschade vormt samen met de teams Schade Administratie en Schadebehandeling Materieel de afdeling Schadebehandeling binnen Turien & Co.

Vanwege de privacy is het team Personenschade fysiek een aparte afdeling. Samen met 15 deskundige en enthousiaste collega’s zet jij je 100% in om zo goed mogelijk de letselschades te regelen voor slachtoffers van een ongeval. Woon je wat verder van Alkmaar? Dat maakt niet uit. Wij werken hybride, dus zowel thuis als op kantoor in Alkmaar. Hierbij geldt dat je minimaal één dag per week op kantoor werkt, waaronder de teamdag die elke twee weken op een andere doordeweekse dag is.

Wat je doet

Als Personenschadebehandelaar bij Turien & Co. houd je je zelfstandig bezig met de behandeling van letselschades op grond van een WAM-, SVI-, ONG-, AVP-, AVB- of Wegas-dekking. Tot je taak behoort het vaststellen van de dekking, het beoordelen van aansprakelijkheid en het regelen van een letselschade. Contacten onderhouden met verzekerden, slachtoffers en belangenbehartigers behoren tot je dagelijkse werkzaamheden en zo nodig schakel je specifieke deskundigen in. Je hebt empathie en weet de juiste balans te vinden tussen het belang van het slachtoffer én dat van de verzekeraar. Een mooie maar uitdagende functie waarin wij het belangrijk vinden dat je professioneel kunt omgaan met de emoties van alle betrokken partijen, inclusief die van jezelf.

Wat je meeneemt

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als letselschadebehandelaar bij een verzekeraar of letselschaderegelingsbureau en/of bent in het bezit van het diploma Leergang Middelzwaar Letsel of een gelijkwaardig diploma;
  • Je bent ambitieus en blijft je graag verdiepen in het vakgebied van personenschade;
  • Je beschikt over voldoende inlevingsvermogen en daadkracht waarmee je efficiënt te werk gaat;
  • Je bent hands-on en een teamplayer;
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;

Wat we bieden

Als medior personenschadebehandelaar verdien je maximaal € 5.697 bruto per maand op fulltime basis. Als senior personenschadebehandelaar verdien je maximaal € 6.075 bruto op fulltime basis. Jouw salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. De CAO voor het Verzekeringsbedrijf is van toepassing. Reken verder op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: dertiende maand, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, (gedeeltelijk) premievrije pensioenregeling, flexibele (thuis)werktijden en ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Maar ook mogelijkheid om hybride te werken, inclusief een volledig ingerichte thuiswerkplek, leuke activiteiten vanuit onze feestcommissie en van tijd tot tijd een potje tafeltennis of sporten met collega’s. Benieuwd naar meer van onze arbeidsvoorwaarden? Klik dan hier.

Wie zijn wij

Wij zijn assuradeur én verzekeraar, Turien & Co. met een mix van Nederlandse en buitenlandse volmachten en Ansvar als duurzame en persoonlijke verzekeringsmaatschappij. Voor klanten zonder assurantieadviseur hebben wij Assurantiekantoor Bergermeer, onze eigen in-house assurantieadviseur. Daarnaast hebben wij Shared Expertise, waarbinnen onze casemanagers een duurzame re-integratie waarborgen bij tijdelijk arbeidsongeschikte werknemers van werkgevers met een ziekteverzuimverzekering. Onze bedrijven vullen elkaar hierbij perfect aan. We kenmerken ons door slagkracht en flexibiliteit. Bovendien zijn we een tikje eigenwijs. Zo doen we dingen graag op een persoonlijke manier. Of het nou gaat om klanten of partners. Of om nieuwe collega’s, zoals jij.

Wat nu

Wil je meer weten over deze baan? Neem dan even contact op met Nancy Carels - Koorn, via 06-1101 5345. Liever meteen solliciteren? In dat geval zien we je brief en cv met oprechte belangstelling tegemoet.

Wij zijn Turien & Co.

En wie ben jij?

Deel deze vacature
Privacystatement 

Aan recruiters: wij werven onze kandidaten graag zelf en jullie hulp is daarom niet nodig.

 

 

 

 

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag.

Afdeling P&O
072-5181880
personeelszaken@turien.nl

 

Hoe nu verder? 

Stap één: je besluit dat je bij Turien & Co. wilt werken. Vinden wij natuurlijk geweldig! Maar welke stappen moet je verder nog zetten voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt? We praten je graag bij over de sollicitatieprocedure.